Vaporesso Vaporesso VM Coils Deze coils kunt u gebruiken in combinatie met de VM clearomizers van Vaporesso. De coils zijn verkri.. Category: Anvils Product #: Vaporesso VM Coils 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 10,99 $€ 10,99 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaporesso VM Coils

€ 10,99
Excl. BTW: € 9,08
Merk: Vaporesso
Model: Vaporesso VM Coils
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* VM Coils:

Deze coils kunt u gebruiken in combinatie met de VM clearomizers van Vaporesso. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden.

 

Productgegevens

Over de Vaporesso VM coils

Deze coils zijn te gebruiken zijn te gebruiken in combinatie met de VM clearomizers/tanks van Vaporesso. Hierbij kunt u denken aan de VM 18 of VM 22 clearomizer van Vaporesso.

 

De coils staan garant voor een correcte smaakbeleving. Daarnaast zorgt de duurzaamheid van de coils voor een lange levensduur mits u er verantwoordelijk mee omgaat.

 

Hoe lang gaat een Vaporesso VM coil mee?

Er is geen vast tijdsbestek dat een coil meegaat. Dit hangt namelijk helemaal af van uw dampgedrag. Dampt u weinig? Dan kan het zo zijn dat een coil 2 of zelfs 3 weken meegaat. Dampt u veel of bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat de coil na één week al aan vervanging toe is.

 

 

 

Inhoud set

Vaporesso VM coils

 

Specificaties

Artikelnummer 417664_conf

Pre-order           Nee

Merk     Vaporesso

Weerstand         Meerdere weerstanden

Dampproductie               Gemiddeld

E-liquid verbruik              Gemiddeld

Land van herkomst        China