Element – Honey Roasted Tobacco – NS20 POD 3 x 2ML 20MG

€ 9,45
Excl. BTW: € 7,81
Merk: Aspire
Model: Element – Honey Roasted Tobacco – NS20 POD 3 x 2ML 20MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Rijke tabaksmaak gedrapeerd over heerlijke noten, karamel en vanille met een zoet vleugje honing smaak geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen

Productgegevens:

 

Deze NS20 Element POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De nicotine- zout combinatie wordt efficiënter geabsorbeerd in het lichaam en lijkt daardoor meer op een traditionele sigaret.

Zout-Nicotine e-liquid is gevuld met het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren als basis voor de nicotine. Nicotine-salts liquid zorgt voor een grotere opname nicotine dan de meeste e-liquids momenteel kunnen bieden.

De Ns20 Element POD resulteert in een zachte throath hit waarbij 20MG nicotine-salts vergelijkbaar is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. Elke POD is gevuld met Element Nicotine e-liquid en is verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 20MG. U zult merken dat u minder vaak hoeft te dampen en toch het tevreden gevoel zeker zal behouden.

Inhoud set

3x Ns20 POD 2ML

 

Specificaties

Artikelnummer 413808_conf

Merk     Element

Markt   Nederland

Nicotinesterkte               20MG

Basisverhouding              35% PG / 65% VG

Inhoud tank       2.0ML