Six Licks - Salts Six Licks Salt - Liquid Gold - 10ML NS/20MG De Salt lijn van Six Licks is gevuld met Nicotine Salt. De smaak liquid Gold combineert een aantal v.. Category: Anvils Product #: Six Licks Salt - Liquid Gold - 10ML NS/20MG 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 5,95 $€ 5,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Six Licks Salt - Liquid Gold - 10ML NS/20MG

€ 5,95
Excl. BTW: € 4,92
Merk: Six Licks - Salts
Model: Six Licks Salt - Liquid Gold - 10ML NS/20MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

De Salt lijn van Six Licks is gevuld met Nicotine Salt. De smaak liquid Gold combineert een aantal verschillende fruitsoorten tot een kostbare vloeistof. Sappige bramen, zoet/zure frambozen en een vleugje appel maken dit tot een unieke smaakcombinatie.

 

Wat is Nicotine Salt?

Nicotine Salt wordt steeds vaker verwerkt in E-liquids. Het wordt vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak maar wat is het nou precies? Nicotine Salt is een manier waarop de nicotine in de E-liquid is verwerkt. In de meeste gevallen wordt er 20mg nicotine verwerkt in de E-liquids. De 20mg Nicotine Salt voelt echter aan als een liquid met een gehalte van 3mg 'normale' nicotine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop de nicotine is verwerkt in de liquid.

 

Inhoud set

Six Licks Salt - Liquid Gold (1x)

 

Specificaties

Artikelnummer 417804_conf

Pre-order           Nee

Merk     Six Licks

Geregistreerd Nederland           Ja

Geregistreerd België     Nee

Geregistreerd Duitsland              Nee

E-liquid type      Nicotine Salt

Nicotinesterkte               20MG

Dampproductie               Hoog

Basisverhouding              50% PG / 50% VG

Inhoud fles        10ML

Smaak  Fruit

Land van herkomst        Verenigd Koninkrijk