ZenSations ZenSations Sun - Red Energy Red Energy heeft de smaak van een welbekend energie drankje.   Productgegevens Over de ZenS.. Category: Anvils Product #: ZenSations Sun - Red Energy 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 4,95 $€ 4,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

ZenSations Sun - Red Energy

€ 4,95
Excl. BTW: € 4,09
Merk: ZenSations
Model: ZenSations Sun - Red Energy
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Nicotine mg/ml:

Red Energy heeft de smaak van een welbekend energie drankje.

 

Productgegevens

Over de ZenSations Sun - Red Energy

De Sun lijn van ZenSations staat garant voor verrassende smaakcombinaties. De smaak van de Red Energy E-liquid komt overeen met die van een klassieke sigaret. Volle tabaksbladeren vormen een stevige smaakbeleving.

 

PG/VG verhouding van deze E-liquid

De PG/VG verhouding van de Sun lijn is als volgt: 40%PG/60%VG.

 

De stof PG zorgt voor de kriebel die in de keel wordt gevoeld, ook wel throat hit genoemd. Daarnaast zorgt de stof PG voor de intensiteit van de smaak die is verwerkt in een E-liquid. Hoe hoger het percentage PG, hoe beter de smaak in een liquid tot zijn recht komt.

 

De stof VG zorgt ervoor dat een E-liquid milder van smaak is. Daarnaast heeft het een zachtere throat hit dan PG. Naast deze mildere smaakbeleving zorgt de stof VG voor de dampproductie die wordt ontwikkeld tijdens het dampen. Hoe groter het percentage VG, hoe meer damp er vrijkomt. VG is tevens een plantaardige stof.

 

Inhoud set

ZenSations Sun - Red 666 (1x)

 

Specificaties

E-liquid type      E-liquid

Merk     ZenSations

Nicotinesterkte               0MG

Dampproductie               Hoog

Basisverhouding              40% PG / 60% VG

Inhoud fles        10ML