Joyetech Joyetech eGo POD Startset Pod-startset van Joyetech met 1.000 mAh batterij en navulbare 2 ml pod inclusief 1.2Ohm coil De e.. Category: Anvils Product #: Joyetech eGo POD Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 14,99 $€ 14,99 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Joyetech eGo POD Startset

€ 14,99
Excl. BTW: € 12,39
Merk: Joyetech
Model: Joyetech eGo POD Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Pod-startset van Joyetech met 1.000 mAh batterij en navulbare 2 ml pod inclusief 1.2Ohm coil

De eGo pod van Joyetech is de eenvoud zelve: geen knoppen om te klikken en geen aanpassingen. Gewoon zuigen en inademen! En daarbij is deze roestvrij-stalen e-sigaret ook nog eens heel compact en licht (47 gram).

 

De oplaadbare batterij heeft een capaciteit van 1.000 mAh en een niet instelbare output van 3.7V. De pod zelf is bottom fill, kan maximaal 2ml (Freebase nicotine of Nic Salt) e-liquid bevatten en is voorzien van een 1.2ohm coil voor Mouth-to-Lung-vaping. Deze laatste zal bij gemiddeld gebruik ongeveer twee weken meegaan en dient bij veranderende/minder wordende smaak dan vervangen te worden door een los-verkrijgbare nieuwe pod.

 

Beschikbaar in de kleuren zwart, zilvergrijs, blauw en regenboog-kleur.

 

Over Joyetech

Het merk Joyetech is al vele jaren toonaangevend op de damp-markt en laat met deze eGO Pod maar weer eens zien nog lang niet klaar te zijn met vernieuwingen.

 

Inhoud set

1 x eGo Pod-batterij

1 x eGo Pod-tank

1 x USB-kabel

1 x e-liquid vulflesje

1 x Quick Start-handleiding

1 x Garantiekaart