Joyetech Joyetech Espion Tour + Cubis Max Clearomizer - 220W Startset - 2ML Deze E-sigaret startkit van Joyetech heeft de beschikking over de Espion tour mod met daarbi.. Category: Anvils Product #: Joyetech Espion Tour + Cubis Max 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 68,00 $€ 68,00 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Joyetech Espion Tour + Cubis Max Clearomizer - 220W Startset - 2ML

€ 68,00
Excl. BTW: € 56,20
Merk: Joyetech
Model: Joyetech Espion Tour + Cubis Max
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Deze E-sigaret startkit van Joyetech heeft de beschikking over de Espion tour mod met daarbij de Cubis Max clearomizer. De Espion Tour mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 220W, dit vermogen is werkzaam op 2x externe 18650 batterijen (niet meegeleverd). De Cubis Max tank heeft een maximale E-liquid capacieit van 2ml en maakt gebruik van een coil-loos ontwerp. Dit houdt in dat de clearomizer geen coil voert maar een NCFilm heater met daaronder een stukje katoen.

Over de Joyetech Espion Tour Mod

De mod die wordt gevoerd in deze startkit is de Espion Tour van Joyetech. Met een maximaal uitgaand vermogen van 220W is de mod geschikt voor de ervaren damper. Het vermogen wordt aangevoerd door 2x externe 18650 batterijen, deze zijn niet meegeleverd in de kit maar wel los te bestellen op onze webshop.

Voor het opladen van de batterijen is er een externe batterij oplader gewenst. Door het grote vermogen van de dubbel batterij set kan het namelijk een stuk langer duren wanneer u de batterijen oplaad middels de bijgeleverde micro USB kabel. Een externe oplader zorgt er tevens ook voor dat de batterijen gelijkmatig worden opgeladen inclusief beveiliging tegen kortsluiting en overladen.

Het 0.96 inch OLED scherm laat alle damp gegevens overzichtelijk weergeven. Ook kan de gebruiker hier het wattage instellen en schakelen tussen de verschillende modi die worden aangeboden.

Specificaties Mod

 • Modi: POWER / TEMP ( NI / TI / SS) / TCR
 • Weerstand bereik: 0.05-1.5Ohm voor TEMP / TCR modus; 0.05-3.5ohm voor POWER modus
 • Max oplaad Stroom: 2.0A
 • Max uitgaande stroom: 50A
 • Max uitgaand voltage: 9V
 • Aansluiting: 510

Over de Joyetech Cubis Max Clearomizer

De Joyetech Cubis Max is uniek in zijn ontwerp. De tank maakt in tegenstelling tot de traditionele coil gebruik van een los stuk katoen met een los verwarmingselement. Beide onderdelen zijn verkrijgbaar op onze website. De Joyetech NCFilmTM Heater dient op de clearomizer te worden geschroefd. Daarboven wordt het losse stuk katoen geplaatst, ook wel de Cubis Max Cotton genoemd. Deze nieuwe structuur biedt een lange levensduur, een pure smaak en grote dampproductie.

De maximale E-liquid capaciteit van de tank is 2ml, deze is te vullen middels het top fill systeem. U kunt de topcap opzij schuiven waarna het vloeistof reservoir te zien is, wanneer deze volledig is bijgevuld kan de topcap weer terug worden geplaatst. Laat de vloeistof een paar minuten intrekken, hierna kan er worden begonnen met dampen

Specificaties Cubis Max

 • Diameter: 28mm
 • Hoogte: 48mm
 • Verwarmer: Joyetech NCFilm verwarmer (Kanthal) (Beste op 35W-45W)
 • Aansluiting: 510
Inhoud set
 • Espion Tour Mod (1x)
 • CUBIS Max Clearomizer (1x)
 • NCFilm verwarmer ( 2x)
 • QC USB kabel (1x)
 • Handleiding Espion Tour (2x)
 • Set reserve onderdelen (1x)
Specificaties

Merk     Joyetech

Type E-sigaret   Box Mod

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          Direct-to-Lung (DTL)

Gebruiker           Eenvoudig instelbare MOD

Type batterij     18650 (2x)

Instelbaar vermogen     Uitgebreide instellingen

Batterij capaciteit            18650 Batterij niet inbegrepen , Amperage afhankelijk van de door u gekozen batterij

Type tank           Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Type sluiting      Schuifdop

Vulmethode      Top fill

Airflow controle              Ja

Dampproductie               Hoog

E-liquid verbruik              Gemiddeld

Type coil              Dual coil

Laadkabel           Micro-USB

Beeldscherm     OLED

Garantie              Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Aansluiting         510 Thread