Smok SMOK Qbox - 50W MOD De SMOK QBOX is een hele kleine box mod, en heeft een maximaal vermogen van 50 watt. De temperat.. Category: Anvils Product #: SMOK Qbox - 50W MOD 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 32,00 $€ 32,00 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

SMOK Qbox - 50W MOD

€ 32,00
Excl. BTW: € 26,45
Merk: Smok
Model: SMOK Qbox - 50W MOD
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De SMOK QBOX is een hele kleine box mod, en heeft een maximaal vermogen van 50 watt. De temperature control modus is zeer uitgebreid en ondersteunt Nickel, Stainless steel en Titanium coils. Al deze informatie wordt duidelijk weergegeven op een OLED scherm met een geheel nieuwe interface. De Smok Q-box werkt op een interne batterij van 1600 mAh.

De Smok QBox maakt gebruik van een interne batterij, deze heeft een capaciteit van 1600mAh. De mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 50W. Deze is in te stellen middels het OLED scherm en de knoppen die zich bevinden aan de zijde van de QBox.

De batterij is op te laden middels een micro USB kabel. Deze is bijgeleverd in de kit. De batterij is beschermt tegen kortsluiting en overladen, hierdoor word deze mod gezien als veilig.

Het OLED scherm laar de gebruiker zelf de instellingen aanpassen naar wens van de damper. Hier is ook het batterij percentage en ingesteld wattage af te lezen. Door de 510 aansluiting kan elke clearomizer met 510 aansluiting worden aangesloten.

Specificaties

  • Temperatuur controle op Ni200 (Nickel), SS316 (Roestvrijstaal) en Ti (titanium) weerstandsdraad
Inhoud set
  • Smok QBox mod (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleiding Smok QBox (1x)
Specificaties

Merknaam         Smok

Soort E-sigaret  Box Mod

Instelmogelijkheden     Uitgebreide instellingen

Soort Batterij    Accu

Vermogen batterij         1600mAh

Inhalatiemethode          MTL & DTL

Geschikt voor Temperature control       Ja

Koppeling           510 Thread

Type Beeldscherm         OLED

Oplader               Micro-USB

Garantieperiode             3 maanden