Smok SMOK G-Priv + TFV8 Big Baby Clearomizer - 220W Startset Startkit van Smok die bestaat uit de G-Priv box mod met een maximaal uitgaand vermogen.. Category: Anvils Product #: SMOK G-Priv + TFV8 Big Baby Clearomizer - 220W Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 109,95 $€ 109,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

SMOK G-Priv + TFV8 Big Baby Clearomizer - 220W Startset

€ 109,95
Excl. BTW: € 90,87
Merk: Smok
Model: SMOK G-Priv + TFV8 Big Baby Clearomizer - 220W Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Startkit van Smok die bestaat uit de G-Priv box mod met een maximaal uitgaand vermogen van 220W en een TFV8 Big Baby clearomizer. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en is te vullen middels een top fill systeem. 

Over de Smok G-Priv Box Mod 

De G-Priv is een box mod van Smok, de mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 220W. De mod wordt gevoerd met 2x 18650 batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd in de startset maar zijn wel los te bestellen op onze website. De vuurknop bevindt zich over de gehele smalle zijde van de mod. 

Voor het opladen van de batterijen raden wij een externe batterij oplader aan, via deze manier van opladen zal het sneller gaan dan opladen via de micro USB kabel. 

De mod is uitgevoerd met een 2.4 inch touchscreen, op dit scherm zijn de damp gegevens overzichtelijk terug te vinden. Een kleine greep van de afleesbare zaken zijn: ingesteld wattage , temperatuur controle instellingen, batterijindicatie en de datum en tijd zijn terug te vinden op het OLED scherm.

  • Afmeting: 85 x 58.5 x 28mm
  • Voltage: 0.35-8.0V
  • Weerstand: 0.1-3Ohm (VW) en 0.06-3Ohm (TC)
  • Temperatuur bereik: 100-315*C
  • Gewicht: 202g

Over de Smok TFV8 Big Baby Clearomizer

De TFV8 Big Baby clearomizer heeft een verstelbare bottom airflow, dit houdt in dat de gebruiker zelf kan bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. Wanneer de u wenst dat er veel lucht wordt bijgevoegd tijdens het dampen moet de airflow in zijn geheel open worden gedraaid, wanneer u toch kiest voor minder lucht tijdens het dampen dan draait u de airflow ring verder dicht.

De E-liquid kan worden bijgevuld middels een top fill systeem wanneer deze dreigt leeg te raken. De E-liquid capciteit van de tank is 2ml, dit is de maximaal toegestane hoeveelheid van een tank in Nederland.

  • Afmeting: 24.5 x 56mm
  • Gewicht: 60g

Over de Smok V8 Coils

De TFV8 Big Baby clearomizer voert de V8 baby coils van Smok. Deze worden er 2 bijgevoegd in de startkit en beschikken over een Ohmage van 0.4Ohm.

Inhoud set
Specificaties

Merknaam         Smok

Soort E-sigaret  Box Mod

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          Direct-to-Lung (DTL)

Gebruikersniveau           Gevorderde damper

Soort Batterij    (2x) 18650 batterij

Instelmogelijkheden     Geavanceerde instellingen

Vermogen batterij         18650 Batterij niet inbegrepen , Amperage afhankelijk van de door u gekozen batterij

Soort Tank          Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Soort Sluiting     Schuifdop

Vulmethode      Top fill tank

Verstelbare Airflow       Ja

Dampvermogen              Zeer hoog

Verbruik van Liquid        Bovengemiddeld

Soort Coil            Dual coil

Oplader               Micro-USB

Type Beeldscherm         OLED

Materiaal            Aluminium

Garantieperiode             Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Koppeling           510 Thread