Vaporesso Vaporesso Orca Solo - 800mAh Startset - 1.5ML De Vaporesso Orca Solo is een pen-stijl Startset met een ingebouwde 800Ah batterij. De Orca Sol.. Category: Anvils Product #: Vaporesso Orca Solo - 800mAh Startset - 1.5ML 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 16,95 $€ 16,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaporesso Orca Solo - 800mAh Startset - 1.5ML

€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Merk: Vaporesso
Model: Vaporesso Orca Solo - 800mAh Startset - 1.5ML
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De Vaporesso Orca Solo is een pen-stijl Startset met een ingebouwde 800Ah batterij.

De Orca Solo is zeer geschikt voor hoge nicotine gehaltes en beginnende (Mouth to Long) vapers.

De Orca Solo is een compacte pen-stijl Startset met een uniek, elegant uiterlijk. De Orca Solo wordt aangedreven door een ingebouwde 800mAh en is daarmee zeer geschikt voor de beginnende damper. De Orca Solo heeft een 1.5ML e-liquid capaciteit en maakt gebruik van de unieke Vaporesso cCell coils, geoptimaliseerd voor gebruik van hoge nicotine gehaltes. Het Flash Warmte-systeem zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming, gericht op het bieden van een zuivere smaak. De Orca Solo is ideaal voor starters en MTL liefhebbers.

Deze startkit van Vaporesso heeft de beschikking over een interne batterij van 800mAh en een Orca Solo clearomizer. Deze clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 1.5ml en maakt gebruik van de cCell coils van Vaporesso. De pen-vormige E-sigaret is geschikt voor Mouth-To-Lung (MTL) dampen.

Over de Vaporesso Orca Solo Mod

De startset van Vaporesso heeft een ingebouwde mod met een interne batterij capaciteit van 800mAh. De mod beschikt over 1 knop, deze is te vinden aan de bovenzijde van de clearomizer. De knop dient ingedrukt te worden om te beginnen met dampen. Het Flash warmte systeem zorgt voor een gelijkmatige opwarming, gericht op het bieden van een zuivere smaak. 

De batterij kan worden opgeladen doormiddel van de bijgeleverde micro USB kabel. De batterij kan worden in- en uitgeschakeld doormiddel van 5 keer te klikken op de knop aan de bovenzijde van de clearomizer.

Doordat de mod een kleine batterij heeft en vuurt met een gelijkmatig constant vermogen is het geschikt voor Mouth-To-Lung (MTL) dampen en beginnende dampers. 

Over de Vaporesso Orca Solo Clearomizer

De Orca Solo clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 1.5ml. De clearomizer is ingebouwd in de pen-vormige mod.

Om de liquid bij te vullen dient u de behuizing van de clearomizer eraf te draaien, hierna kan de vloeistof worden bijgevuld vanaf de bovenzijde van de tank. Aan de onderzijde van de clearomizer is de airflow ring te vinden. Deze kan open en dicht worden gedraaid op behoefte van de gebruiker. Wanneer u meer lucht wenst tijdens het dampen dient u de ring verder open te draaien, en voor minder lucht dient de airflow ring verder dicht gedraaid te worden.

De coils die worden gevoerd in de clearomizer zijn de Orca coils van Vaporesso. Deze zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 1.3Ohm en 1.5Ohm. In de startset worden er 2 toegevoegd met een Ohmage van 1.3Ohm

Inhoud set
Specificaties

Merknaam         Vaporesso

Soort E-sigaret  AIO vape pen

Inhoud 1.5ML

Inhalatiemethode          Mouth-to-Lung (MTL)

Gebruikersniveau           Beginnende damper

Soort Batterij    Accu

Instelmogelijkheden     Niet-instelbaar

Vermogen batterij         800mAh

Soort Tank          Clearomizer

Inhoud Tank      1.5ML

Soort Sluiting     Schroefdop

Vulmethode      Top fill tank

Verstelbare Airflow       Ja

Dampvermogen              Gemiddeld

Verbruik van Liquid        Weinig

Soort Coil            Single coil

Oplader               Micro-USB

Type Beeldscherm         Nee

Materiaal            Aluminium

Garantieperiode             Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Koppeling           AIO (All-In-One)