Voopoo Voopoo Drag S PnP-X Startset De Voopoo Drag S PnP-X e-sigaret is een pod systeem e-sigaret met ingebouwde batterij. De batterij h.. Category: Anvils Product #: Voopoo Drag S PnP-X Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 47,00 $€ 47,00 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Voopoo Drag S PnP-X Startset

€ 47,00
Excl. BTW: € 38,84
Merk: Voopoo
Model: Voopoo Drag S PnP-X Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Voopoo Drag S PnP-X :

De Voopoo Drag S PnP-X e-sigaret is een pod systeem e-sigaret met ingebouwde batterij. De batterij heeft 2500mAh capaciteit en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. De krachtige batterij kan snel worden opgeladen en gaat bij gemiddeld gebruik tot wel een dag mee.

 

De SMART chip in de mod zorgt ervoor dat de mod vuurt op het best mogelijke wattage. Bij de Drag S PnP-X kan het wattage variëren tussen de 5 en 60W afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt. De Drag S PnP-X maakt gebruik van zowel automatisch vuren als dampen met de vuurknop.

 

Net als alle nieuwe Voopoo e-sigaretten heeft ook de Drag S PnP-X de beschikking over diverse beveiligingen.

 

Voopoo PnP-X pod

De meegeleverde PnP-X pod heeft plaats voor 2ml e-liquid. De e-liquid kan worden bijgevuld via de zijkant van de pod. De verborgen ingang van het e-liquid reservoir maakt de kans op lekken van e-liquid een stuk kleiner. Aan de bovenzijde van de pod zit een 510 driptip bevestigd. De driptip kan los worden vervangen wanneer dit nodig is.

 

De PnP-X pod maakt gebruik van de PnP coils. Deze coils zijn geschikt voor zowel freebase als nicotine salt e-liquids. Het vervangen van de coils kan via de onderzijde van de pod worden gedaan.

 

Bij aankoop van de startset worden de volgende twee coils meegeleverd:

 

PnP-VM1 - 0.3Ohm

PnP-VM5 - 0.2Ohm

Klik hier voor de handleiding.

 

Inhoud set

Voopoo Drag S PnP-X mod (1x)

Voopoo PnP-X pod 2ml (1x)

Voopoo PnP-VM1 coil 0.3Ohm (1x)

Voopoo PnP-VM5 coil 0.2Ohm (1x)

USB-C kabel (1x)

Gebruiksaanwijzing (1x)