Joyetech Joyetech AIO Box Startkit 2ml De nieuwe Joyetech AIO BOX is een handige startkit welke met dezelfde principes werk als de bekend.. Category: Anvils Product #: AIO Box Startkit 2ml 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 31,94 $€ 31,94 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Joyetech AIO Box Startkit 2ml

€ 31,94
Excl. BTW: € 26,40
Merk: Joyetech
Model: AIO Box Startkit 2ml
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De nieuwe Joyetech AIO BOX is een handige startkit welke met dezelfde principes werk als de bekende eGo AIO in pen-vorm.

Echter heeft deze een grotere batterijcapaciteit; 2100mAh!

 

De Joyetech AIO BOX is een variant op de eGo AIO. De batterij van de AIO BOX bevat een batterijcapaciteit van 2100mAh en heeft een ingebouwde clearomizer met een capaciteit van 2ml. De batterij is op te laden doormiddel van de bijgeleverde micro USB kabel.

Over de AIO BOX Clearomizer

De clearomizer die deze kit van Joyetech voert is een ingebouwde tank. De tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en heeft een instelbare airflow. Hierdoor kan de damper zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegelaten tijdens het dampen. 

De AIO BOX clearomizer heeft een kindveilige sluiting en kan geopend worden door de driptip gelijktijdig in te drukken en draaien. Na het opendraaien kunt u de tank vullen met liquid. Let op, vul deze niet verder dan de aangegeven markering. Het glaasje kan u aanpassen in 7 verschillende kleuren, tijdens het dampen zal de clearomizer oplichten in uw gekozen kleur.

Over de Joyetech Cubis BF Coils

De startset maakt gebruik van de Cubis BF coils. Deze hebben een Ohmage van 0.6Ohm. Deze coil biedt in combinatie met de AIO BOX een unieke dampproductie. Indien u behoefte heeft aan een wat minder sterke coil, raden wij om een coil te kiezen met een hogere Ohmage bijvoorbeeld de 1.5 Ohm Clapton coil. Zodra de smaak en damp minder wordt, dient u de coil te vervangen, dit zal ongeveer 1 tot 3 weken duren. Dit hangt af van uw liquid en dampgebruik.

Inhoud set
Specificaties

Merk     Joyetech

Type E-sigaret   AIO vape pen

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          Mouth-to-Lung (MTL)

Gebruiker           Beginnende damper

Type batterij     Accu

Instelbaar vermogen     Niet-instelbaar

Batterij capaciteit            2100mAh

Type tank           Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Type sluiting      Schroefdop

Vulmethode      Top fill

Airflow controle              Ja

Dampproductie               Hoog

E-liquid verbruik              Gemiddeld

Type coil              Single coil

Laadkabel           Micro-USB

Beeldscherm     Nee

Garantie              Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Aansluiting         AIO (All-In-One)