Aspire Aspire Gusto Mini Startset Compacte AIO mini kit, zeer eenvoudig te bedienen en alleen compatibel met de Element NS20 e-liquid .. Category: Anvils Product #: Aspire Gusto Mini kit 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 19,95 $€ 19,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Aspire Gusto Mini Startset

€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Merk: Aspire
Model: Aspire Gusto Mini kit
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Compacte AIO mini kit, zeer eenvoudig te bedienen en alleen compatibel met de Element NS20 e-liquid POD's. De nicotine-salt is zeer zacht voor de keel. De 20MG nicotine-salt is te vergelijken met een gemiddelde e-liquid van 3MG!

 

Productgegevens

De Aspire Gusto Mini is een compacte AIO e-sigaret die zeer eenvoudig is in gebruik, aangezien het enkel een vuurknop heeft als bediening. De Gusto Mini bevat een ingebouwde 900mAh LIPO batterij en is alleen te gebruiken met de Element NS20 e-liquid POD's. Het uitgangsvermogen van de Gusto Mini is 17W, wat zorgt voor genoeg kracht om aan uw vapebehoeften te voldoen. Het lampje geeft het heffings-niveau aan, bij een heffings-niveau boven 3.5V kleurt het indicatorlampje groen, onder de 3.5V kleurt het lampje rood.

Element NS20 e-liquid POD's

De Element NS20 POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De POD's zijn gevuld met nicotine-salt waardoor de nicotine beter wordt geabsorbeerd. Dit resulteert in een nog zachtere beleving voor de keel. De POD's zijn gevuld met 20MG nicotine-salt, terwijl het te vergelijken is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. De luchtstroom beschikt over een handig ontwerp en is te gebruiken op zowel MTL als DL.

Specificaties

Afmeting: 70 x 47.5 x 22mm

Vervangbare POD capaciteit: 2ML

Weerstand: 1.5Ohm

Batterij: ingebouwde LIPO batterij 900mAh

Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, blauw, zwart en rood

Meerdere beschermingsfuncties

Opladen via USB poort

510 aansluiting

 

Inhoud set

Aspire Gusto Mini (1x)

Micro-USB kabel (1x)

 

Specificaties

 

Merk     Aspire

Inhoud tank       2.0ML

Gebruiker           Beginnende damper

Materiaal            RVS

Garantie              3 maanden

Batterij capaciteit            900mAh

Aansluiting         510 Thread