Eleaf Eleaf Tance Max - 1100mAh Startset De Eleaf Tance Max E-sigaret heeft een interne batterij van 1100mAh en is werkzaam op POD's. De POD'.. Category: Anvils Product #: Eleaf Tance Max - 1100mAh Startset - 2ML 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 26,95 $€ 26,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Eleaf Tance Max - 1100mAh Startset

€ 26,95
Excl. BTW: € 22,27
Merk: Eleaf
Model: Eleaf Tance Max - 1100mAh Startset - 2ML
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Eleaf Tance Max:

De Eleaf Tance Max E-sigaret heeft een interne batterij van 1100mAh en is werkzaam op POD's. De POD's zijn hervulbaar en maken gebruik van de GS Air M en S coils. Deze Tance Max beschikt over een creatieve vormgeving en apart design.

 

Productgegevens

Eleaf Tance Max E-sigaret

De Tance Max startset is ontwikkeld om eenvoudig mee te nemen in de broekzak. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de compacte vormgeving. De batterij is intern verwerkt en heeft een capaciteit van 1100mAh. Dit vermogen is op te laden middels de bijgeleverde USB-C kabel. Bij gemiddeld gebruik gaat de E-sigaret tot een dag mee.

 

De vuurknop is te vinden in het midden van de batterij/mod. Deze dient u in te drukken wanneer u van start wenst te gaan met dampen.

 

Eleaf Tance Max POD's

De POD's die worden gebruikt in combinatie met de Tance Max hebben een E-liquid capaciteit van 2ml. U kan de liquid bijvullen via de zijkant van de POD. Het reservoir is afgesloten middels een sluiting van rubber.

 

De POD kan oneindig worden gebruikt. Het enige wat u dient te vervangen is de coil. De volgende coils kunnen worden gebruikt in combinatie met de Tance Max POD's:

 

GS Air M

GS Air S

Inhoud set

Eleaf Tance Max batterij (1x)

Eleaf Tance Max POD (1x)

GS Air M 0.6ohm coil (1x)

GS Air S 1.6ohm coil (1x)

USB-C kabel (1x)

Handleiding Eleaf Tance Max (1x)