Smok SMOK - Infinix 2 Startset De SMOK Infinix 2 is de geüpdatete versie van de Infinix 1. De batterij heeft een capaciteit van 450.. Category: Anvils Product #: SMOK - Infinix 2 Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 17,99 $€ 17,99 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

SMOK - Infinix 2 Startset

€ 17,99
Excl. BTW: € 14,87
Merk: Smok
Model: SMOK - Infinix 2 Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De SMOK Infinix 2 is de geüpdatete versie van de Infinix 1. De batterij heeft een capaciteit van 450mAh. Daarnaast is het ontwerp iets slanker gemaakt waardoor deze fijner in de hand ligt.

 

De Infinix 2 heeft géén vuurknop en werkt middels een automatisch inhaleer systeem. De Infinix 2 is de nieuwe variant van de eerste Infinix van SMOK. De batterij is vernieuwd en heeft een capaciteit van 450mAh. Daarnaast is de E-sigaret een stuk handzamer door zijn compacte formaat.

 

De Inifinix 2 maakt gebruik van het POD systeem. U dient dus de gehele POD te verwijderen wanneer deze is verbrandt.

 

Over de SMOK Infinix 2 batterij

De interne batterij van de Inifinix 2 heeft een capaciteit van 450mAh. U kunt de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel.

 

De batterij heeft geen vuurknop. Deze werkt dus middels een automatisch inhaleer systeem.

 

Over de SMOK Infinix POD's

De POD's die worden gebruikt in de Infinix 2, zijn de Infinix 2 POD's van het merk SMOK. De POD's kunnen maximaal worden gevuld met 2ml E-liquid.

 

De POD's hebben een weerstand van 1.4Ohm. Dit zorgt voor een correcte smaakbeleving en een juiste hoeveelheid damp.

 

Inhoud set

SMOK Infinix 2 E-sigaret (1x)

SMOK Infinix 2 POD (2x)

Micro USB kabel (1x)

Handleiding SMOK Infinix 2 (1x)