Vaporesso Vaporesso Sky Solo Starters set De Sky Solo startset is een all-in-one (AIO) E-smoker met een ingebouwde batterij van 1400mAh. Deze .. Category: Anvils Product #: Vaporesso Sky Solo Starters set 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 24,50 $€ 24,50 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaporesso Sky Solo Starters set

€ 24,50
Excl. BTW: € 20,25
Merk: Vaporesso
Model: Vaporesso Sky Solo Starters set
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De Sky Solo startset is een all-in-one (AIO) E-smoker met een ingebouwde batterij van 1400mAh. Deze is eenvoudig op te laden middels de bijgeleverde micro USB kabel. De clearomizer die wordt gevoerd op de mod heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Deze is te vullen middels een top-fill systeem. De startkit is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

 

De Sky Solo startset van Vaporesso heeft de vorm van een Vape pen. De All-In-One E-sigaret heeft de beschikking over een interne batterij. U hoeft dus geen externe batterijen aan te schaffen wanneer u deze E-smoker in gebruik wilt nemen.

 

De Sky Solo wordt gezien als een Direct-To-Lung (DTL) E-smoker. U inhaleert de damp dus gelijk door naar de longen.

 

Over de Sky Solo batterij

De batterij die wordt gebruikt in deze startkit heeft een capaciteit van 1400mAh. U kunt de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. De aansluiting van de oplader is te vinden naast de vuurknop. U kunt vuurknop vijf keer indrukken om de E-sigaret aan/uit te zetten.

 

De enige knop die is verwerkt op de mod/batterij is de vuurknop. Het is hierdoor dus niet mogelijk om het wattage of voltage aan te passen. De E-smoker vuurt met een constant vermogen.

 

Daarnaast is er een OMNI Board Mini chip verwerkt in de E-sigaret. Deze zorgt voor extra beveiligingen op het gebied van over- en onderladen en kortsluiting. Daarnaast voorkomt het dat de vuurknop niet langer dan tien seconde ingedrukt kan worden.

 

Over de Sky Solo clearomizer

De Sky Solo clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Deze is eenvoudig te vullen middels het top-fill vul systeem. U kunt de top-cap losdraaien om vervolgens de E-liquid bij te vullen. Hierna draait u de top-cap weer terug. Dit systeem is in het leven geroepen om het lekken van vloeistof te voorkomen

 

De clearomizer heeft geen instelbare airflow ring. De airflow staat dus vast, u kunt deze niet aanpassen. De luchttoevoer heeft twee schachten onder het Pyrex glaasje,

 

Inhoud set

Vaporesso Sky Solo mod (1x)

Vaporesso Sky Solo clearomizer (1x)

GT Mesh coil 0.18Ohm (2x)

Setje O-ringen (4x)

Micro USB kabel (1x)

Handleiding Vaporesso Sky Solo

Specificaties

Artikelnummer 416826_conf

Merk     Vaporesso

Type E-sigaret   Vape pen

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          Direct-to-Lung (DTL)

Gebruiker           Eenvoudig instelbare MOD

Geschikt voor TC             Ja

Type batterij     Accu

Instelbaar vermogen     Niet-instelbaar

Batterij capaciteit            1400mAh

Type tank           Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Type sluiting      Schroefdop

Vulmethode      Top fill

Airflow controle              Nee

Dampproductie               Zeer hoog

E-liquid verbruik              Bovengemiddeld

Type coil              Dual coil

Laadkabel           Micro-USB

Beeldscherm     Nee

Materiaal            RVS / Pyrex

Garantie              Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Aansluiting         AIO (All-In-One)