Vaptio Vaptio Tyro - 1500mAh Startset De Tyro E-sigaret van Vaptio is een All-In-One E-sigaret. De batterij heeft een interne accu van 150.. Category: Anvils Product #: Vaptio Tyro - 1500mAh Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 19,99 $€ 19,99 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaptio Tyro - 1500mAh Startset

€ 19,99
Excl. BTW: € 16,52
Merk: Vaptio
Model: Vaptio Tyro - 1500mAh Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Vaptio:

De Tyro E-sigaret van Vaptio is een All-In-One E-sigaret. De batterij heeft een interne accu van 1500mAh. U kan met deze E-smoker schakelen tussen Direct-To-Lung en Mouth-To-Lung dampen. Hiermee is het dus een geschikt apparaat voor personen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak.

 

Productgegevens

Over de Vaptio Tyro startset

De Tyro startset is een All-In-One E-sigaret waarmee geschakeld kan worden tussen Mouth-To-Lung en Direct-To-Lung dampen. De vooraf ingestelde instellingen zorgen ervoor dat het een eenvoudig apparaat is om in gebruik te nemen.

 

De Tyro is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

 

Over de Vaptio Tyro batterij

De batterij die is verwerkt in de Tyro E-sigaret is ingebouwd. De ingebouwde accu heeft een vermogen van 1500mAh en is op te laden met een micro USB kabel. Deze kabel wordt standaard meegeleverd bij aankoop van de startset.

 

De instellingen van de batterij zijn vooraf ingesteld. De gebruiker kan deze dus niet zelf aanpassen. Dit heeft als voordeel dat het een eenvoudige E-sigaret is die kan worden gebruikt door beginnende dampers.

 

Middels de vuurknop kan u de E-sigaret uitzetten. Dit doet u wanneer u de E-sigaret niet meer gebruikt.

 

Over de Vaptio Tyro clearomizer

De Tyro clearomizer is ingebouwd op de E-sigaret. De tank kan worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid, dit kan worden gedaan middels het top-fill vulsysteem. U draait de top-cap los, hierna zal het vloeistof reservoir verschijnen.

 

De coils die standaard worden geleverd bij aankoop van de startset hebben de volgende weerstanden:

 

Vaptio Tyro coil C1 (1x)

Vaptio Tyro coil C2 (1x)

Inhoud set

Vaptio Tyro E-sigaret (1x)

Vaptio Tyro coil C1 (1x)

Vaptio Tyro coil C2 (1x)

Gebruiksaanwijzing (1x)

Micro USB kabel (1x)