Voopoo Voopoo Drag S Mod POD - 2500mAh Startset Navulbaar POD-systeem van Voopoo met een instelbaar vermogensbereik van 5 tot 60W op basis van een i.. Category: Anvils Product #: Voopoo Drag S Mod POD - 2500mAh Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 44,95 $€ 44,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Voopoo Drag S Mod POD - 2500mAh Startset

€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Merk: Voopoo
Model: Voopoo Drag S Mod POD - 2500mAh Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Voopoo Drag S Kleur:

Navulbaar POD-systeem van Voopoo met een instelbaar vermogensbereik van 5 tot 60W op basis van een ingebouwde 2.500 mAh batterij. Beschikt over een 2 ml tank met bottom-fill vulsysteem.

 

Deze e-sigaret is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen: Classic, Carbon Fiber, Retro, Mashup, Chestnut, Marsala en Galaxy Blue.

De Voopoo Drag S is een POD-mod uitgevoerd in metaal en leer; daarmee is deze e-sigaret niet alleen zacht en comfortabel, maar tevens anti-kras, anti-transpiratie en anti-vingerafdruk. Verkrijgbaar in Classic, Carbon Fiber, Retro, Mashup, Chestnut, Marsala en Galaxy Blue.

 

De mod met de Gene-TT chip heeft een maximaal uitgangsvermogen van 60 W en Instelbaar vermogensbereik van 5 tot 60W en herkent automatisch de geplaatste coil en stemt deze af met het beste wattage. De SMART-modus biedt ook een intelligent energiegeheugen waarbij het laatste vermogen dat u hebt aangepast wordt onthouden.

 

De POD-tank (bottom-fill) kan maximaal 2 ml e-liquid bevatten en het Infinite Airflow-systeem van Drag S ondersteunt de regulering van de airflow en werkt met een breed scala aan coils, waaronder RBA. Meegeleverd worden een 0.15 Ω and 0.3 Ω coil.

 

De Voopoo Drag S is voorzien van een 2.500 mAh ingebouwde batterij en Type-C 5V / 2A voor snel opladen.

 

PnP-platform

De Voopoo Drag S is onderdeel van het PnP-platform van Voopoo. Deze e-sigaretten maken allemaal gebruik van dezelfde PnP-clearomizers, -pod’s en coils.

 

Andere PnP-compatibele e-sigaretten van Voopoo zijn:

 

Voopoo Vinci Pod Mod

Voopoo Vinci X Pod Mod

Voopoo Drag X

Voopoo Argus GT

Inhoud set

DRAG S Device

DRAG S PnP Pod (2 ml)

PnP-coil VM1, 0.3Ω

PnP-coil VM5, 0.2Ω

Type-C Cable

Gebruikershandleiding

Garantiekaart

Chip-kaart