Aspire Aspire Tigon Coils De Aspire Tigon coils zijn verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden: 04Ohm en 1.2Ohm. U kunt d.. Category: Anvils Product #: Aspire Tigon Coils 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 15,95 $€ 15,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Aspire Tigon Coils

€ 15,95
Excl. BTW: € 13,18
Merk: Aspire
Model: Aspire Tigon Coils
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Ohm Coil:

De Aspire Tigon coils zijn verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden: 04Ohm en 1.2Ohm. U kunt dus zelf bepalen welke coil de voorkeur krijgt.

 

Over de Aspire Tigon Coils

De Tigon coils zijn enkel geschikt voor de Tigon clearomizer van het merk Aspire. De coils zijn per vijf stuks verpakt en zijn daarnaast ook verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden. U kunt kiezen uit de weerstanden:

 

0.4Ohm

1.2Ohm

De coil met een weerstand van 0.4Ohm is geschikt voor Direct-To-Lung (DTL) dampen. U kunt hiervoor dus ook beter een driptip met een breed mondstuk gebruiken.

 

De coil met een weerstand van 1.2Ohm is geschikt voor Mouth-To-Lung (MTL) dampen. U kunt hiervoor de driptip gebruiken met een smaller mondstuk. Daarnaast is deze coil sterker gericht op smaakbeleving. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger de weerstand, hoe beter de smaak tot zijn recht komt.

 

Wanneer moet ik een coil vervangen?

De levensduur van een coil is nooit helemaal precies te bepalen. Het heeft namelijk met verschillende factoren te maken. Wanneer u veel en intensief dampt, zal de coil gemiddeld één week meegaan.

 

Dampt u minder of bent u aan het minderen met dampen? Dan zult u merken dat de coil ook een stuk langer meegaat.

 

U kunt een coil die aan vervanging toe is duidelijk herkennen. De smaak van een E-liquid zal een stuk lager liggen en u kan zelfs een verbrande smaak proeven. Wanneer dit het geval is weet u dat de coil vervangen dient te worden.

 

Inhoud set

Aspire Tigon coils (5x)

Specificaties

Artikelnummer 417020_conf

Merk     Aspire

Weerstand         Meerdere weerstanden

Type coil              Dual coil

Materiaal coil    Nichrome

Materiaal wick  Organisch katoen

Geschikt voor Sub-Ohm              Afhankelijk van coil

Inhalatiemethode          MTL & DTL

Coil ligging          Verticaal

Dampproductie               Hoog

E-liquid verbruik              Gemiddeld

Aantal per verpakking   5