Aspire Aspire Tigon Stick Startset De Aspire Tigon startset is een krachtige E-sigaret met een ingebouwde batterij. De batterij is inge.. Category: Anvils Product #: Aspire Tigon Stick Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 49,01 $€ 49,01 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Aspire Tigon Stick Startset

€ 49,01
Excl. BTW: € 40,50
Merk: Aspire
Model: Aspire Tigon Stick Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De Aspire Tigon startset is een krachtige E-sigaret met een ingebouwde batterij. De batterij is ingebouwd en heeft een capaciteit van 1800mAh. De kit is volledig kindveilig en heeft een lek-vrije clearomizer. De mod heeft een vast uitgaand vermogen. U kunt dit vermogen dus niet aanpassen.

 

Over de Aspire Tigon startset

De Tigon startset van Aspire is een All-In-One (AIO) E-sigaret. De batterij is ingebouwd in de mod van de E-smoker. U hoeft dus géén externe batterijen aan te schaffen waneer u wenst te beginnen met dampen. Opladen kan via de bijgeleverde micro USB kabel.

 

Daarnaast kan de Tigon startset voor zowel Direct-To-Lung (DTL) als Mouth-To-Lung (MTL) dampen worden gebruikt. Er zijn voor beide mogelijkheden twee verschillende driptips in de startset bijgevoegd. Verder zijn er twee verschillende coils toegevoegd.

 

Over de Aspire Tigon batterij

De Tigon batterij heeft een capaciteit van 1800mAh. De batterij is ingebouwd en op te laden middels een micro USB kabel. Deze USB kabel is standaard bijgevoegd bij aankoop van de startset.

 

De enige knop die is verwerkt in de E-sigaret, is de vuurknop. U dient deze knop in te drukken wanneer u wilt beginnen met dampen.

 

U kunt de batterijstatus ontdekken via de kleur van het LED licht rondom de vuurknop.

 

Rood LED: 0V-3.5V | de batterij is (bijna) leeg.

Blauw LED: 3.5V-3.8V | de batterij is voor de helt opgeladen.

Roze LED: 3.8V-4.2V | de batterij is volledig opgeladen.

Wanneer de batterij compleet is opgeladen zult u zien dat het LED licht twintig keer knippert. Hierna zal het LED lichtje uit gaan, u weet nu dat de batterij volledig opgeladen is.

 

Over de Aspire Tigon clearomizer

De Tigon clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. U kunt de liquid bijvullen middels het top-fill systeem. Wanneer u de topcap opzij schuift, komt de opening van het liquid reservoir tevoorschijn. U kunt nu de E-liquid bijvoegen tot het glaasje volledig gevuld is.

 

Het is belangrijk om de topcap op een correcte manier terug te plaatsen na het vullen van de E-liquid. Doet u dit niet? Dan bestaat er de kans dat de E-liquid eruit loopt.

 

Bij aankoop van de startset zijn er twee coils bijgevoegd. De eerste coil heeft een weerstand van 0.4Ohm. Deze coil is geschikt voor Direct-To-lung (DTL) dampen. De tweede coil heeft een weerstand van 1.2Ohm en is hiermee meer gericht op smaak en Mouth-To-Lung (MTL) dampen. Daarnaast is de coil met een weerstand van 1.2Ohm ook geschikt voor Nicotine Salt E-liquids.

 

De airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer maakt het mogelijk om zelf de gewenste luchttoevoer te bepalen. Wenst u dat er weinig lucht wordt bijgevoegd? Dan kunt u de luchttoevoer dicht draaien. Wilt u een luchtigere toevoer voor het Direct-To-Lung dampen? Dan is het verstandig om de airflow ring volledig open te draaien.

 

 

 

Inhoud set

Aspire Tigon startset (1x)

Aspire Tigon coils (2x)

Extra Pyrex glaasje (1x)

Extra Driptip (1x)

Set O-ringen (1x)

Micro USB kabel (1x)

Gebruiksaanwijzing Aspire Tigon (1x)

Toon minder

Specificaties

Artikelnr.            417012_conf

Merknaam         Aspire

Soort E-sigaret  AIO vape pen

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          MTL & DTL

Gebruikersniveau           Eenvoudig instelbare MOD

Geschikt voor Temperature control       Ja

Soort Batterij    Accu

Instelmogelijkheden     Eenvoudige instellingen

Vermogen batterij         1800mAh

Soort Tank          Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Soort Sluiting     Schuifdop

Vulmethode      Top fill tank

Verstelbare Airflow       Ja

Dampvermogen              Hoog

Verbruik van Liquid        Gemiddeld

Soort Coil            Dual coil

Oplader               Micro-USB

Type Beeldscherm         Nee

Materiaal            RVS / Kunststof

Garantieperiode             Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Koppeling           510 Thread

Land van herkomst        China