Six Licks - Salts Six Licks Salt - Bite The Bullet - NS/20MG Bite the Bullet heeft de smaak van zwarte bosbessen en wordt afgetopt middels een klein laagje anijs.. Category: Anvils Product #: Six Licks Salt - Bite The Bullet - 10ML NS/20MG 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 5,95 $€ 5,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Six Licks Salt - Bite The Bullet - NS/20MG

€ 5,95
Excl. BTW: € 4,92
Merk: Six Licks - Salts
Model: Six Licks Salt - Bite The Bullet - 10ML NS/20MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Bite the Bullet heeft de smaak van zwarte bosbessen en wordt afgetopt middels een klein laagje anijs. De E-liquids zijn gevuld met 10ml liquid en hebben een nicotine gehalte van 20mg.

 

Productgegevens

Over de Six Licks Salt - Bite the Bullet

De Salt lijn van Six Licks is gevuld met Nicotine Salt. Bite the Bullet heeft een aparte smaakbeleving. De smaak van zwarte bessen is duidelijk te herkennen tijdens het dampen, daarnaast is er ook een tintje anijs toegevoegd in de E-liquid.

 

Wat is Nicotine Salt?

Nicotine Salt wordt steeds vaker verwerkt in E-liquids. Het wordt vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak maar wat is het nou precies? Nicotine Salt is een manier waarop de nicotine in de E-liquid is verwerkt. In de meeste gevallen wordt er 20mg nicotine verwerkt in de E-liquids. De 20mg Nicotine Salt voelt echter aan als een liquid met een gehalte van 3mg 'normale' nicotine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop de nicotine is verwerkt in de liquid.

 

Inhoud set

Six Licks Salt - Bite the Bullet (1x)