Six Licks - Salts Six Licks Salt - Melon On My Mind - 10ML NS/20MG Melon on my mind omarmt de smaak van twee meloen soorten. De boventoon wordt gevoerd door de gele ho.. Category: Anvils Product #: Six Licks Salt - Melon On My Mind - 10ML NS/20MG 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 5,95 $€ 5,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Six Licks Salt - Melon On My Mind - 10ML NS/20MG

€ 5,95
Excl. BTW: € 4,92
Merk: Six Licks - Salts
Model: Six Licks Salt - Melon On My Mind - 10ML NS/20MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Melon on my mind omarmt de smaak van twee meloen soorten. De boventoon wordt gevoerd door de gele honingmeloen, in de ondertoon proeft u een duidelijke hint van de watermeloen. De E-liquids worden geleverd in een flesje van 10ml en zijn gevuld met 20mg nicotine.

 

Over de Six Licks Salt - Melon on my mind

De Salt lijn van Six Licks is gevuld met Nicotine Salt. Melon on my mind combineert de smaak van twee zoete meloen soorten.

 

Wat is Nicotine Salt?

Nicotine Salt wordt steeds vaker verwerkt in E-liquids. Het wordt vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak maar wat is het nou precies? Nicotine Salt is een manier waarop de nicotine in de E-liquid is verwerkt. In de meeste gevallen wordt er 20mg nicotine verwerkt in de E-liquids. De 20mg Nicotine Salt voelt echter aan als een liquid met een gehalte van 3mg 'normale' nicotine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop de nicotine is verwerkt in de liquid.

 

Inhoud set

Six Licks Salt - Melon on my mind (1x)