Six Licks - Salts Six Licks Salt - Love Bite - 10ML NS/20MG De smaak Love Bite is een combinatie van grapfruit en bloedsinaasappel. De E-liquids zijn gevuld met.. Category: Anvils Product #: Six Licks Salt - Love Bite - 10ML NS/20MG 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 5,95 $€ 5,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Six Licks Salt - Love Bite - 10ML NS/20MG

€ 5,95
Excl. BTW: € 4,92
Merk: Six Licks - Salts
Model: Six Licks Salt - Love Bite - 10ML NS/20MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

De smaak Love Bite is een combinatie van grapfruit en bloedsinaasappel. De E-liquids zijn gevuld met een nicotine gehalte van 20mg en worden geleverd in flesjes van 10ml.

 

Over de Six Licks Salt - Love Bite

De Salt lijn van Six Licks is gevuld met Nicotine Salt. De smaak Love Bite is een fruitige combinatie van bloedsinaasappel en grapefruit..

 

Wat is Nicotine Salt?

Nicotine Salt wordt steeds vaker verwerkt in E-liquids. Het wordt vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak maar wat is het nou precies? Nicotine Salt is een manier waarop de nicotine in de E-liquid is verwerkt. In de meeste gevallen wordt er 20mg nicotine verwerkt in de E-liquids. De 20mg Nicotine Salt voelt echter aan als een liquid met een gehalte van 3mg 'normale' nicotine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop de nicotine is verwerkt in de liquid.

 

Inhoud set

Six Licks Salt - Love Bite (1x)