Vampire Vape Vampire Vape - Sweet Tobacco - Ns/10MG of 20/MG Vampire Vape Nic Salt (10MG) met de smaak van tabak en karamel. De Sweet Tobacco Nic Salt 10MG va.. Category: Anvils Product #: Vampire Vape - Sweet Tobacco - Ns/10MG of 20/MG 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 4,90 $€ 4,90 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vampire Vape - Sweet Tobacco - Ns/10MG of 20/MG

€ 4,90
Excl. BTW: € 4,05
Merk: Vampire Vape
Model: Vampire Vape - Sweet Tobacco - Ns/10MG of 20/MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Nicotine Salt:

Vampire Vape Nic Salt (10MG) met de smaak van tabak en karamel.

De Sweet Tobacco Nic Salt 10MG van Vampire Vape geeft een rijke en traditionele tabaksmaak met een zoete ondertoon van karamel.

 

Vampire Vape is al sinds 2012 actief en inmiddels uitgegroeid tot een grote speler. Naast de Nic Salts produceert men tevens eigen aroma’s en een eigen e-liquid lijn. Alle producten worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en voldoen qua inhoud en verpakking volledig aan de actuele wet- en regelgeving.

 

De Vampire Vape Nic Salts zijn leverbaar in tien smaken, alle beschikbaar in twee nicotine-gehaltes: 10MG en 20MG in een fijne 50% PG / 50% VG-verhouding voor een hoge damp-productie.

 

Over Nic Salts

Nic Salt-liquids hebben een nicotine-basis die direct uit tabaksbladeren wordt onttrokken en die wordt over het algemeen als zachter ervaren dan normale freebase nicotine. Daarnaast komt deze nicotine sneller in de bloedbaan terecht voor een effectievere werking en langere voldoening. Je hoeft hierdoor ook minder vloeistof te verdampen. Nicotine Salt heeft tevens minder invloed op de algehele smaak van de liquid en je hebt er een minder krachtige e-sigaret (niet-sub-ohm) voor nodig. Dus hoge weerstanden (boven de 1.0 ohm) en weinig wattages zijn geen probleem. Ze zijn daardoor vooral uitstekend geschikt voor het gebruik in POD-systemen.