Eleaf Eleaf Elven POD (4 St.) Set van vier vervangende pods voor de Eleaf Elven startset.   De E.. Category: Anvils Product #: Eleaf Elven POD (4 St.) 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 6,75 $€ 6,75 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Eleaf Elven POD (4 St.)

€ 6,75
Excl. BTW: € 5,58
Merk: Eleaf
Model: Eleaf Elven POD (4 St.)
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Set van vier vervangende pods voor de Eleaf Elven startset.

 

De Elven POD van Eleaf heeft de beschikking over een lekvrij systeem. Daarnaast hebben de coils in de pods een Ohmage van 1.6Ohm. De pods kunnen worden gevuld met maximaal 1.6ml vloeistof.

De E-liquid kan worden gevuld via de zijkant van de POD. Een unieke eigenschap van deze pods is het feit dat ze geoptimaliseerd zijn voor het gebruik van Nicotine Salt E-liquids. Nicotine Salt liquids worden efficiënter geabsorbeerd door het lichaam en lijken hierdoor meer op een traditionele sigaret.

Normaal gesproken beschikt een POD over een niet instelbaar airflow-systeem. Dit is bij de Eleaf Elven POD niet het geval. De POD's kunnen op twee verschillende manieren in de batterij worden geplaatst. Aan de zijkant van de POD bevind zich één extra airflow gat. Wanneer u deze in de E-sigaret plaatst zal deze worden afgedekt en zal de airflow dus minder lucht mee naar binnen trekken. Plaats u hem op de andere manier? Dan laat de airflow meer lucht mee naar binnen.

Specificaties:

  • Breedte: 20mm
  • Dikte: 10mm
  • Hoogte: 37mm
  • Gewicht: 4g
Inhoud set
  • Elven POD (4x)
Specificaties

Type tank           POD

Aansluiting         510 Thread

Merk     Eleaf

Inhoud Tank      1.6ML

Type sluiting      Schuifdop

Vulmethode      Side fill

Airflow controle              Nee

Dampproductie               Gemiddeld

E-liquid verbruik              Weinig

Materiaal glas   Kunststof

Garantie              DOA