Eleaf Eleaf Melo 5 Clearomizer - 2ML De Melo 5 clearomizer van Eleaf heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid kan worden gevuld v.. Category: Anvils Product #: Eleaf Melo 5 Clearomizer - 2ML 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 28,96 $€ 28,96 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Eleaf Melo 5 Clearomizer - 2ML

€ 28,96
Excl. BTW: € 23,93
Merk: Eleaf
Model: Eleaf Melo 5 Clearomizer - 2ML
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De Melo 5 clearomizer van Eleaf heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid kan worden gevuld via een bovenlangs vul systeem.

 

Over de Eleaf Melo 5 clearomizer

De Melo 5 clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de EC-S coils. U kunt de E-liquid bijvullen middels het top-fill systeem.

 

De airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer laat u bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. Deze ring is voorzien van een kindveilig systeem.

 

Over de coils

De coils die worden gevoerd in de Melo 5 clearomizer zijn de EC-S coils van Eleaf. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en staan bekend om hun duurzaamheid en smaakafgifte.

 

Wanneer u een verbrande smaak proeft of wanneer de smaak afneemt is het verstandig om de coil direct te vervangen. De coil is dan namelijk ''op'' en hiermee dus aan vervanging toe. Het tijdsbestek van een coil is niet altijd hetzelfde. Wanneer u veel dampt gaat een coil gemiddeld één a twee weken mee. Dampt u niet zo veel? Dan kan een coil tot wel drie of vier weken meegaan.

 

Specificaties

Artikelnummer 417584_conf

Merk     Eleaf

Geregistreerd Nederland           Ja

Geregistreerd België     Ja

Geregistreerd Duitsland              Ja

Te verkopen vanaf:        10-01-2020

Aansluiting         510 Thread

Garantie              DOA

Land van herkomst        China