Element Element – Pink Lemonade – NS20 POD 3 x 2ML 20MG Pink Limonade is een verfrissende limonade gemengd tot perfectie met heerlijke rode vruc.. Category: Anvils Product #: Element – Pink Lemonade – NS20 POD 3 x 2ML 20MG 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 9,45 $€ 9,45 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Element – Pink Lemonade – NS20 POD 3 x 2ML 20MG

€ 9,45
Excl. BTW: € 7,81
Merk: Element
Model: Element – Pink Lemonade – NS20 POD 3 x 2ML 20MG
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Pink Limonade is een verfrissende limonade gemengd tot perfectie met heerlijke rode vruchten voor een zoete smaak geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen

Productgegevens:

 

Deze NS20 Element POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De nicotine- zout combinatie wordt efficiënter geabsorbeerd in het lichaam en lijkt daardoor meer op een traditionele sigaret.

Zout-Nicotine e-liquid is gevuld met het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren als basis voor de nicotine. Nicotine-salts liquid zorgt voor een grotere opname nicotine dan de meeste e-liquids momenteel kunnen bieden.

De Ns20 Element POD resulteert in een zachte throath hit waarbij 20MG nicotine-salts vergelijkbaar is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. Elke POD is gevuld met Element Nicotine e-liquid en is verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 20MG. U zult merken dat u minder vaak hoeft te dampen en toch het tevreden gevoel zeker zal behouden.

Inhoud set

3x Ns20 POD 2ML

 

Specificaties

Artikelnummer 413808_conf

Merk     Element

Markt   Nederland

Nicotinesterkte               20MG

Basisverhouding              35% PG / 65% VG

Inhoud tank       2.0ML