Joyetech Cubis Max Clearomizer De Joyetech Cubis Max is een innovatieve clearomizer met een 2ml E-liquid capaciteit. De Cubis Max c.. Category: Anvils Product #: Joyetech Cubis Max Clearomizer 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 27,95 $€ 27,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Joyetech Cubis Max Clearomizer

€ 27,95
Excl. BTW: € 23,10
Model: Joyetech Cubis Max Clearomizer
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De Joyetech Cubis Max is een innovatieve clearomizer met een 2ml E-liquid capaciteit. De Cubis Max clearomizer wordt standaard geleverd in de Joyetech ULTEX Startset en heeft een coil-loos ontwerp.

 

De tank maakt gebruik van een los verwarmingselement (NCFilmTM Heater) en een rechthoekig stuk katoen (Cubis Max Cotton). De tank heeft een groter verwarmingsoppervlakte dan een traditionele coil en biedt hiermee een hogere dampproductie met een pure smaak.

 

 

Productgegevens

De Joyetech Cubis Max is unieke clearomizer die gebruik maakt van los katoen en verwarmingselement. Het rechthoekige katoen wordt op de Heater geplaatst en van tevoren goed bevochtigd. Beide onderdelen zijn los te bestellen op onze website en zijn verpakt per 5 stuks. Dit nieuwe ontwerp biedt in vergelijking met de traditionele coils een langere levensduur, een pure smaak en grote dampproductie.

 

Specificaties

Lekvrij bovenlangs vul- en luchtstroomsysteem

Diameter: 28mm

Hoogte: 48mm

Heater: Joyetech NCFilmTM Kanthal (beste op 35-45W)

Katoen: Joyetech Cubis Max Cotton

Aansluiting: 510

Specificaties

Type tank           Clearomizer

 

Aansluiting         510 Thread

 

Merk     Joyetech

 

Inhoud Tank      2.0ML

 

Type sluiting      Schuifdop

 

Vulmethode      Top fill

 

Airflow controle              Ja

 

Dampproductie               Zeer hoog

 

E-liquid verbruik              Bovengemiddeld

 

Materiaal glas   Pyrex

 

Garantie              DOA