Joyetech Joyetech Espion Solo 21700 + Procore Air Clearomizer - 80W Startset   Deze starterset van Joyetech bestaat uit de ESPION mod en de ProCore Air Sub Ohm tank. De m.. Category: Anvils Product #: Joyetech Espion Solo 21700 80W Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 76,96 $€ 76,96 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Joyetech Espion Solo 21700 + Procore Air Clearomizer - 80W Startset

€ 76,96
Excl. BTW: € 63,60
Merk: Joyetech
Model: Joyetech Espion Solo 21700 80W Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

 

Deze starterset van Joyetech bestaat uit de ESPION mod en de ProCore Air Sub Ohm tank. De mod werkt op één 21700 of 18650 batterij. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml.

De nieuwe Joyetech ESPION Solo is een stijlvolle touchscreen mod, die compatibel is met zowel de 21700 als de 18650 batterijen. De ProCore Air sub-ohm tank maakt gebruik van de nieuwe ProCA coils en bieden evenwichtige wolken en een innovatieve smaakbeleving. 

Productgegevens

De compacte Espion Solo is een uitstekende e-sigaret met een 1.3-Inch high-responsive OLED touchscreen en zeer eenvoudig besturingssysteem. De Espion is compatibel met zowel 21700 als 18650 batterijen met een uitgangsvermogen van maximaal 80W. In de set is een Pro Core Air clearomizer toegevoegd. Deze tank is met zijn eenvoudige push-and-fill systeem, grote verstelbare bottom airflow en toegevoegde ProCA coil een uitstekende clearomizer die resulteert in een grote dampproductie en een vernieuwende smaakbeleving. De Pro Core Air is compatibel met alle Joyetech ProC-serie coils.

Firmware updaten

U kunt de Espion Solo altijd voorzien van de nieuwste updates. Houdt hiervoor de website van Joyetech in de gaten. Om de e-sigaret up-te-daten dient U het apparaat te koppelen met uw computer middels de bijgeleverde micro-USB kabel.

Over de Joyetech Espion Solo 21700 MOD

De Joyetech Espion Solo box mod heeft een vermogen van 80W, deze werkt op één verwisselbare 21700 batterij. Voor het gebruik van een 18650 batterij dient u de meegeleverde batterij lintje te gebruiken. De Mod heeft de beschiking over verschillende instellingen: Power/Wattage, RTC, Bypass, Temperature Control en TCR zijn voorbeelden van de mogelijkheden met de mod. Het OLED touchscreen heeft een grote van 1.3 inch, op de interface zijn alle gegevens overzichtelijk weergeven.

De batterij die de box mod voert een 2170 of 18650 batterij, deze kan verwisseld worden door het klepje aan de achterkant van de mod. De Espion kan worden opgeladen doormiddel van de bijgeleverde micro USB kabel. Met deze kabel kan de Mod ook worden voorzien van Firmware updates vanuit Joyetech.

De batterijen zijn ook oplaadbaar via een externe batterij oplader, dit is een manier om de batterijen op een snellere manier op te laden zonder gebruik van de micro USB kabel.

Over de Joyetech ProCore Air Clearomizer

De startkit maakt gebruik van de ProCore Air clearomizer. Deze clearomizer heeft een capaciteit van 2ml en is geschikt voor Mouth-To-Lung (MTL) en Direct-To-Lung (DTL) dampen. De coil maakt gebruik van een top fill systeem en heeft de beschikking over een bottom airflow. Hierdoor kan de gebruiker de E-liquid vanuit boven de clearomizer bijvullen en de luchtstroom verstellen naar eigen wensen.

De clearomizer maakt gebruik van de Joyetech ProC-serie coils. Bij deze coils heeft u de keuze uit de Ohmages van 0.4Ohm en 0.25Ohm. Welke u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Coils met een lagere Ohmage staan bekend om de grotere dampproductie en smaakbeleving.

Specificaties

 • Afmeting: 26mm x 40 x 126mm
 • Aansluiting: 510
 • Max wattage: 80W
 • Max voltage: 9V
 • Uitgaande modi: Power / RTC / Bypass / TC ( Ni, Ti, SS316 ) / TCR modus
 • Temperatuur bereik: 100-315°C
 • Weerstand bereik: 0.05-1.5Ohm voor TC / TCR modus ; 0.1-3.5Ohm voor Power
Inhoud set
 • Espion Solo mod 80W (1x)
 • ProCore Air tank 2ML (1x)
 • ProCA 0.4Ohm coil (2x)
 • 18650 batterij lint (1x)
 • Micro-USB kabel (1x)
 • Gebruiksaanwijzing Joyetech Espion (2x)
 • Reserve onderdelen (1x)
Specificaties

Merknaam         Joyetech

Soort E-sigaret  Box Mod

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          MTL & DTL

Gebruikersniveau           Gevorderde damper

Soort Batterij    21700 batterij

Instelmogelijkheden     Uitgebreide instellingen

Vermogen batterij         21700 Batterij niet inbegrepen , Amperage afhankelijk van de door u gekozen batterij

Soort Tank          Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Soort Sluiting     Schuifdop

Vulmethode      Top fill tank

Verstelbare Airflow       Ja

Dampvermogen              Hoog

Verbruik van Liquid        Gemiddeld

Soort Coil            Single coil

Bouwstof van de coil     Kanthal

Oplader               Micro-USB

Type Beeldscherm         OLED

Materiaal            Aluminium

Garantieperiode             Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Koppeling           510 Thread