Joyetech Joyetech ProCore X clearomizer Als onderdeel van de Joyetech ProCore familie, is de ProCore X ook een krachtige sub ohm tank di.. Category: Anvils Product #: Joyetech ProCore X clearomizer 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 22,95 $€ 22,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Joyetech ProCore X clearomizer

€ 22,95
Excl. BTW: € 18,97
Merk: Joyetech
Model: Joyetech ProCore X clearomizer
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Als onderdeel van de Joyetech ProCore familie, is de ProCore X ook een krachtige sub ohm tank die in combinatie met de ProC serie coils een intense smaak en enorme wolken produceert. De ProCore X tank is een nieuw ontworpen sub ohm tank met een capaciteit van 2ML. De tank werkt perfect met de krachtige ProC serie coils die zijn ontworpen voor de vernieuwende vaper. Samen met het handige flip top vulsysteem, twee verstelbare bottom airflows en een volledig afneembare structuur, brengt de ProCore X u een verrassende dampervaring met een enorme dampproductie en optimale smaak. De ProCore X atomizer is uitermate geschikt voor de Joyetech ESPION mod. 

Verkrijgbaar in de kleuren: RVS, zwart en gun metal.

Specificaties

  • Afmeting: 25 x 40mm
  • Capaciteit: 2ML
  • Top fill
  • Aansluiting 510

ProC serie coils

De ProCore X tank is bruikbaar met de ProCore coils. Bijgevoegd bij de tank zitten beide varianten coils, 1x ProC1 0.4Ohm en 1x ProC1-S 0.25Ohm. Beide coils zijn geschikt voor deze tank, de 0.25Ohm is iets krachtiger en genereert een grotere dampproductie. 

Inhoud Joyetech ProCore X clearomizer

Specificaties

Artikelnummer

413414_conf

Merk

Joyetech

Garantie

Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

TPD2 Proof

Ja