Smok SMOK Nfix Startset Het Nfix van Smok is met zijn stijlvolle ontwerp en slimme display een uitstekende oplossing voor wi.. Category: Anvils Product #: SMOK Nfix Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 29,95 $€ 29,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

SMOK Nfix Startset

€ 29,95
Excl. BTW: € 24,75
Merk: Smok
Model: SMOK Nfix Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Het Nfix van Smok is met zijn stijlvolle ontwerp en slimme display een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar een alles-in-één pod-systeem. Dat komt zeker ook door een gewicht van slechts 32 gram en een ideale pasvorm voor de palm van de hand.

De Nfix wordt aangedreven door een krachtige 700 mAh ingebouwde batterij met een maximale output van 25 W. Daarnaast geeft Nfix je toegang tot alle standaard dampgegevens via een 0,69-inch OLED-scherm. In de startkit worden standaard twee open dual-coil 0.8Ω pods (2ml) meegeleverd. Deze zijn speciaal ontworpen voor de beste smaak bij een MTL-dampstijl. Los verkrijgbaar zijn tevens diverse andere pod's (0.8 of 1.0 ohm) in zowel 2 als 3 ml-uitvoering.

De SMOK Nfix is leverbaar in acht fraaie kleuren: zwart, grijs, rood/goud, champagne/goud, zilver, zilver/blauw, zilver/lake blauw en 7 color.

Over SMOK

SMOK, opgericht in 2010, is een merk van Shenzhen IVPS Technology, dat zich richt op onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische sigaretten. Inmiddels gebruiken meer dan 80 miljoen consumenten de producten. Bij SMOK staat het creëren van nieuwe dampervaringen voorop en men focust zich daarbij op productkwaliteit en veiligheid en een betere dampbeleving voor een ieder.