Teslacigs Teslacigs TPOD - Startset Deze startkit van Teslacigs maakt gebruik van het POD systeem. Deze All-In-One vape pen heeft .. Category: Anvils Product #: Teslacigs TPOD - Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 39,95 $€ 39,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Teslacigs TPOD - Startset

€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02
Merk: Teslacigs
Model: Teslacigs TPOD - Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

Deze startkit van Teslacigs maakt gebruik van het POD systeem. Deze All-In-One vape pen heeft een batterij capaciteit van 500mAh. De PODs die worden gebruikt hebben een E-liquid capaciteit van 2ml en zijn hervulbaar. In tegenstelling tot de meeste POD systemen heeft de Teslacigs de beschikking over een 1.4 inch grote OLED scherm.

Over de Teslacigs TPOD Batterij

Deze E-sigaret van Teslacigs maakt gebruik van een interne batterij, deze batterij heeft een batterij capaciteit van 500mAh. Het OLED scherm dat te vinden is op de mod heeft een grote van 1.4 inch. Op dit scherm zijn verschillende damp gegevens terug te vinden, een kleine greep van deze gegevens zijn: de batterij indicatie, aantal genomen 'pufs' en het uitgaand voltage.

De batterij is op te laden middels een micro USB kabel, deze is bijgeleverd in de startkit.

De E-sigaret werkt niet met een vuurknop maar start met werken wanneer de gebruiker begint met dampen. Aan de zijkant van de mod bevindt zich wel een knop, hiermee kunt u schakelen tussen de verschillende modi.

Over de Teslacigs TPOD PODs

De PODs die worden gebruikt in deze kit van Teslacigs hebben een E-liquid capaciteit van 2ml en een ingebouwde coil. Deze coil heeft een Ohmage van 1.5Ohm. Wanneer de POD een verbrande smaak krijgt dient u de POD in zijn geheel te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. In de POD's zitten keramische Coils voor een pure smaak en een minimale kans op dry hits. 

De POD kan gevuld worden via de onderkant, hier bevinden zich 2 vulgaatjes. Deze dient u open te klikken, wanneer de liquid is bijgevuld klikt u de rubberen opening weer dicht en plaatst u de POD op de batterij.

  • Afmetingen: 88 x 44 x 15mm
  • Gewicht: 100g
  • Zink legering Chassis
  • Snap-In connectie
Inhoud set
Specificaties

Merknaam         Teslacigs

Soort E-sigaret  POD systeem

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          Mouth-to-Lung (MTL)

Gebruikersniveau           Beginnende damper

Soort Batterij    Accu

Instelmogelijkheden     Niet-instelbaar

Vermogen batterij         500mAh

Soort Tank          POD

Inhoud Tank      2.0ML

Soort Sluiting     Schuifdop

Vulmethode      Bottom fill tank

Verstelbare Airflow       Ja

Dampvermogen              Gemiddeld

Verbruik van Liquid        Weinig

Soort Coil            Single coil

Oplader               Micro-USB

Type Beeldscherm         OLED

Garantieperiode             Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Koppeling           AIO (All-In-One)