Vaporesso Vaporesso SKRR-S Clearomizer - 2ML De SKRR-S clearomizer van Vaporesso heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld midde.. Category: Anvils Product #: Vaporesso SKRR-S Clearomizer - 2ML 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 21,95 $€ 21,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaporesso SKRR-S Clearomizer - 2ML

€ 21,95
Excl. BTW: € 18,14
Merk: Vaporesso
Model: Vaporesso SKRR-S Clearomizer - 2ML
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De SKRR-S clearomizer van Vaporesso heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld middels het top-fill vulsysteem. De Sub-Ohm coils zorgen ervoor dat de smaak op een correcte manier tot zijn recht komt.

 

Productgegevens

Over de Vaporesso SKRR-S clearomizer

De SKRR-S clearomizer van Vaporesso heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. U kunt de E-liquid bijvullen middels het top-fill systeem. Dit betekent dat de E-liquid wordt gevuld via de bovenzijde van de clearomizer. Het voordeel hiervan is dat het lekken van E-liquid een stuk minder snel zal gebeuren. Daarnaast zorgt het ook voor minder geknoei tijdens het vullen van de E-liquid.

 

De airflow ring aan de onderzijde van de tank zorgt ervoor dat u zelf kan bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

 

Bij aankoop van de startset worden er standaard twee coils bijgevoegd. De coils die u kunt gebruiken in combinatie met de SKRR-S clearomizer zijn de QF coils van Vaporesso.

 

Inhoud set

Vaporesso SKRR clearomizer (1x)

QF Meshed coil 0.2Ohm (1x)

QF Strip coil 0.15Ohm (1x)

Gebruiksaanwijzing (1x)