Vaporesso Vaporesso Sky Solo Plus Starter set De Sky Solo Plus is de krachtigere variant van de Sky Solo E-sigaret. Vaporesso heeft de Plus uitgev.. Category: Anvils Product #: Vaporesso Sky Solo Plus Starter set 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 29,50 $€ 29,50 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaporesso Sky Solo Plus Starter set

€ 29,50
Excl. BTW: € 24,38
Merk: Vaporesso
Model: Vaporesso Sky Solo Plus Starter set
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Kleur :

De Sky Solo Plus is de krachtigere variant van de Sky Solo E-sigaret. Vaporesso heeft de Plus uitgevoerd met een interne batterij van 3000mAh. Deze is op te laden middels een micro USB kabel. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan bijgevuld worden middels het top-fill systeem.

 

De Sky Plus startset van Vaporesso heeft de beschikking over een interne batterij van 3000mAh. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld middels een top-fill systeem. De 510-aansluiting zorgt ervoor dat u de clearomizer kan aansluiten op iedere mod met dezelfde 510-aansluiting.

 

De Sky Solo startset is een Direct-To-lung (DTL) E-sigaret. U inhaleert de damp dus gelijk door naar de longen.

 

Over de Sky Solo Plus batterij

De Sky Plus heeft een krachtige batterij van 3000mAh. Deze is op te laden middels een micro USB kabel. De kabel zit standaard meegeleverd bij aankoop van de startkit. De aansluiting van de micro USB kabel is te vinden aan de zijkant van de vuurknop.

 

De mod heeft de beschikking over één knop: de vuurknop. Deze kunt u vijf keer indrukken om de batterij aan/uit te zetten. De Solo Plus batterij vuurt met een vast uitgaand wattage. Hierdoor is niet mogelijk om het wattage of de voltage aan te passen.

 

Het OMNI Board dat is verwerkt in de batterij zorgt voor meerdere beveiligingen. Zo voorkomt het onder- en overladen van de batterij en kan de vuurknop niet langer dan tien seconden worden ingedrukt.

 

Het is verstandig om de batterij uit te zetten wanneer u de E-sigaret wegstopt in uw handtas of broekzak. Dit voorkomt het per ongeluk drukken op de knop.

 

Over de Sky Solo Plus clearomizer

De Solo Plus clearomizer van Vaporesso heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid is bij te vullen middels het top-fill systeem. U kunt de top-cap eenvoudig losdraaien om vervolgens de liquid toe te voegen. Hierna kunt u de top-cap terugdraaien en starten met dampen. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat het lekken van E-liquid wordt geminimaliseerd.

 

De clearomizer heeft een aiflow ring onder het pyrex glaasje. Deze ring kan u open en dicht draaien om de luchttoevoer af te stellen naar uw persoonlijke voorkeur.

 

Welke coils kan ik gebruiken in de clearomizer?

Bij aankoop van deze startset krijgt u twee coils bijgevoegd. Het gaat hier om de GT Mesh coils van Vaporesso. Naast deze variant coils passen er ook ander coils in de clearomizer:

 

GTM8 coils (0.15Ohm)

GT Ccell coils (0.3Ohm)

Inhoud set

Vaporesso Sky Solo Plus mod (1x)

Vaporesso Sky Solo Plus clearomizer (1x)

GT Mesh coil 0.18Ohm (2x)

Setje O-ringen (4x)

Micro USB kabel (1x)

Handleiding Vaporesso Sky Solo Plus (1x)

Toon minder

Specificaties

Artikelnr.            416830_conf

Merknaam         Vaporesso

Soort E-sigaret  Vape pen

Inhoud 2.0ML

Inhalatiemethode          Direct-to-Lung (DTL)

Gebruikersniveau           Eenvoudig instelbare MOD

Geschikt voor Temperature control       Nee

Soort Batterij    Accu

Instelmogelijkheden     Niet-instelbaar

Vermogen batterij         3000mAh

Soort Tank          Clearomizer

Inhoud Tank      2.0ML

Soort Sluiting     Schroefdop

Vulmethode      Top fill tank

Verstelbare Airflow       Nee

Dampvermogen              Zeer hoog

Verbruik van Liquid        Bovengemiddeld

Soort Coil            Dual coil

Oplader               Micro-USB

Type Beeldscherm         Nee

Materiaal            RVS / Pyrex

Garantieperiode             Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Koppeling           AIO (All-In-One)