Vaptio Vaptio Palo - 1500mAh Startset De Palo E-sigaret van Vaptio heeft een ingebouwde batterij van 1500mAh. De AIO (All-In-One) E-sigare.. Category: Anvils Product #: Vaptio Palo - 1500mAh Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 20,99 $€ 20,99 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaptio Palo - 1500mAh Startset

€ 20,99
Excl. BTW: € 17,35
Merk: Vaptio
Model: Vaptio Palo - 1500mAh Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Vaptio:

De Palo E-sigaret van Vaptio heeft een ingebouwde batterij van 1500mAh. De AIO (All-In-One) E-sigaret is eenvoudig in gebruikt te nemen en is geschikt voor personen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak. De E-sigaret is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

 

Productgegevens

Over de Vaptio Palo startset

De Palo startset is een All-In-One E-sigaret van Vaptio. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1500mAh, dit is genoeg om minimaal éém dag mee door te kunnen (mits u gemiddeld dampt).

 

Over de Vaptio Palo batterij

De batterij die is verwerkt in de Palo E-sigaret heeft een vermogen van 1500mAh. U kunt de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. De maximale output van de batterij is 23W, deze is niet aan te passen door de gebruiker.

 

De enige knop die te vinden is op de batterij is de vuurknop. Hiermee kan u de E-sigaret ook uitschakelen wanneer u deze niet meer gebruikt.

 

Over de Vaptio Palo clearomizer

De Palo clearomizer is ingebouwd in de E-sigaret. De clearomizer kan maximaal worden gevuld met 2ml E-liquid. Dit kan worden gedaan wanneer u de driptip opendraait, hierna verschijnt het vloeistof reservoir.

 

De coils die worden gebruikt in de Palo clearomizer zijn de Palo coils van Vaptio. Deze coils zijn verkrijgbaar in de volgende weerstanden:

 

0.6Ohm

1.2Ohm

Inhoud set

Vaptio PALO E-sigaret (1x)

Vaptio PALO A1 coil (1x)

Vaptio PALO A2 coil (1x)

Extra pyrex glaasje (1x)

Gebruiksaanwijzing (1x)

Set reserve onderdelen (1x)

Micro USB kabel (1x)