Vaptio Vaptio Solo 2 - 3000mAh Startset De Solo 2 E-sigaret van Vaptio is een vernieuwd apparaat met een ingebouwde batterij. Deze batterij .. Category: Anvils Product #: Vaptio Solo 2 - 3000mAh Startset 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 25,99 $€ 25,99 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Vaptio Solo 2 - 3000mAh Startset

€ 25,99
Excl. BTW: € 21,48
Merk: Vaptio
Model: Vaptio Solo 2 - 3000mAh Startset
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Vaptio:

De Solo 2 E-sigaret van Vaptio is een vernieuwd apparaat met een ingebouwde batterij. Deze batterij heeft een capaciteit van 3000mAh. De ingebouwde clearomizer kan worden gevuld via een top-fill vulsysteem. De Solo 2 is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurcombinaties.

 

Productgegevens

Over de Vaptio Solo 2 startset

De Vaptio Solo 2 is verkrijgbaar in vijf aparte kleurcombinaties. Het formaat van de E-sigaret zorgt ervoor dat deze stevig in de hand ligt en eenvoudig mee te nemen is in uw broekzak of handtas.

 

Over de Solo 2 batterij

De batterij van de Solo 2 E-sigaret heeft een ingebouwde batterij van 3000mAh. De batterij is op te laden middels de bijgeleverde micro USB kabel. U kan de batterij in vier uur volledig opladen.

 

De enige knop op de E-sigaret is de vuurknop. Deze knop laat u schakelen tussen de verschillende modi die de E-smoker heeft. U dient de knop 3 keer achter elkaar in te drukken wanneer u wilt veranderen van modi:

 

Low: rood licht

Medium: blauw licht

High: wit licht

Verder beschikt de batterij over de nodige beveiligingen. Zo schakelt de batterij automatisch uit wanneer de vuurknop langer dan 10 seconde is ingedrukt.

 

Over de Solo 2 clearomizer

De Solo 2 clearomizer kan maximaal worden gevuld met 2ml E-liquid. Dit kan u doen middels het top-fill vulsysteem, hiervoor draait u de driptip eenvoudig los van de tank.

 

Wanneer u een nieuw coil wenst, dan dient u de E-sigaret ondersteboven te houden. Hierna kan u het pyrex glaasje losdraaien en de coil verwijderen. De coils die worden gebruikt in de Solo 2 E-sigaret zijn de gelijknamige Solo 2 coils van het merk.

 

Inhoud set

Vaptio Solo 2 E-sigaret (1x)

Vaptio Solo 2 Coils (2x)

Micro USB kabel (1x)

Gebruiksaanwijzing (1x)