ZenSations ZenSations - Mint Deze E-liquid van het merk ZenSations heeft de verkoelende smaak van menthol.   Het merk ZenSa.. Category: Anvils Product #: ZenSations - Mint 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 4,95 $€ 4,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

ZenSations - Mint

€ 4,95
Excl. BTW: € 4,09
Merk: ZenSations
Model: ZenSations - Mint
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Nicotine mg/ml:

Deze E-liquid van het merk ZenSations heeft de verkoelende smaak van menthol.

 

Het merk ZenSations is opgericht in Nederland. Alle liquids zijn dan ook geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP.

 

PG/VG verhouding van deze E-liquid

De PG/VG verhouding van de Sun lijn is als volgt: 80%PG/20%VG.

 

De stof PG zorgt voor de kriebel die in de keel wordt gevoeld, ook wel throat hit genoemd. Daarnaast zorgt de stof PG voor de intensiteit van de smaak die is verwerkt in een E-liquid. Hoe hoger het percentage PG, hoe beter de smaak in een liquid tot zijn recht komt.

 

De stof VG zorgt ervoor dat een E-liquid milder van smaak is. Daarnaast heeft het een zachtere throat hit dan PG. Naast deze mildere smaakbeleving zorgt de stof VG voor de dampproductie die wordt ontwikkeld tijdens het dampen. Hoe groter het percentage VG, hoe meer damp er vrijkomt. VG is tevens een plantaardige stof.

 

Inhoud set

ZenSations - Aardbei (1x)