ZenSations ZenSations Sun - Yogurt Ice De Yogurt Ice heeft de smaak van frisse yogurt, de ondertoon heeft de smaak van een subtiele hint me.. Category: Anvils Product #: ZenSations Sun - Yogurt Ice 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 4,95 $€ 4,95 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

ZenSations Sun - Yogurt Ice

€ 4,95
Excl. BTW: € 4,09
Merk: ZenSations
Model: ZenSations Sun - Yogurt Ice
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

Beschikbare opties:


* Nicotine mg/ml:

De Yogurt Ice heeft de smaak van frisse yogurt, de ondertoon heeft de smaak van een subtiele hint menthol.

 

Over de ZenSations Sun - Yogurt Ice 

De liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes. De liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes. Dit maakt het mogelijk om zelf uw gewenste nicotine gehalte te kiezen.

 

Het merk ZenSations is opgericht in Nederland. Alle liquids zijn dan ook geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP.

 

PG/VG verhouding van deze E-liquid

De PG/VG verhouding van de Sun lijn is als volgt: 40% PG / 60% VG.

 

De stof PG zorgt voor de kriebel die in de keel wordt gevoeld, ook wel throat hit genoemd. Daarnaast zorgt de stof PG voor de intensiteit van de smaak die is verwerkt in een E-liquid. Hoe hoger het percentage PG, hoe beter de smaak in een liquid tot zijn recht komt.

 

De stof VG zorgt ervoor dat een E-liquid milder van smaak is. Daarnaast heeft het een zachtere throat hit dan PG. Naast deze mildere smaakbeleving zorgt de stof VG voor de dampproductie die wordt ontwikkeld tijdens het dampen. Hoe groter het percentage VG, hoe meer damp er vrijkomt. VG is tevens een plantaardige stof.

 

Inhoud set

ZenSations - Vanille (1x)

Specificaties

E-liquid type      E-liquid

Merk     ZenSations

Nicotinesterkte               0MG

Dampproductie               Hoog

Basisverhouding              40% PG / 60% VG

Inhoud fles        10ML

Smaak  Sweets